Mi a noplaza.hu?

Célkitűzésünk

A noplaza.hu egyedüli célkitűzése, hogy a modern nők szemszögéből rávilágítson a biztonsági ajtó használat és a párkeresés összefüggéseire. A weboldalt magánszemélyek üzemeltetik magán célból, profit elérése nem törekednek. Egyedüli célkitűzésünk a keresőmotorok vizsgálata, amit különböző kulcsszavak első ránézésre összefüggéstelen egyvelegével szándékozunk végrehajtani. Céljaink között a hímsovinizmus, illetve a női nem rossz színben való feltüntetése nem is szerepel. A biztonsági bejárati ajtó és a kültéri bejárati ajtók elképesztően ostoba női stílusban való leírása szintén tudományos célt szolgált, ami önös céljaink mellett az unikornisok felfedezését is elősegítheti. Így reméljük, hogy egyetlen hölgy olvasó sem háborodik fel acél biztonsági ajtó vásárlásra vonatkozó elképesztően durva sztereotípiáinkon. Éppen ellenkezőleg, nevessünk együtt azokon az embereken akik egy biztonsági ajtó akció láttán nyúlcipőt húznak, hogy tapsifülesként repüljenek mínusz 5%-ért.

Stratégiánk

Mivel a jelen oldalt magánszemélyek üzemeltetik, és nem céljuk a profit generálás, így stratégiával sem rendelkezünk. Az oldalon található összefüggéstelennek tűnő szövegek kizárólagos célja a biztonsági ajtó és más hozzá tartozó kulcsszavak alkalmazása, megfigyelve a kereső programok reakcióját. “A WC ajtó mindig zárva, ez a házas élet átka” – tartja a bölcs tanzániai mondás. Mi ebben ugyanakkor nem hiszünk, véleményünk szerint a párkeresés és találás igen fontos. Weboldalunkon ezért örömmel szolgáltattunk ötleteket a bejárati ajtók és acél biztonsági ajtók társkeresés területén való felhasználásáról.

Fenntarthatósági nyilatkozatunk

Mi célból készül a biztonsági ajtó? Acélból! Bizony, meglepő lehet, de az acél biztonsági bejárati ajtó általában acélból készül. Mivel ez a fém rendkívül nehéz, így még egy férfinak a kezével sem könnyű fenntartani a magasban. Ráadásul a leesése igen fájdalmas tud lenni, különös képpen, ha lábon üt. A fa borítású biztonsági ajtók a rajtuk található sűrű faanyag miatt még nehezebbek. Amennyiben fenn akarod tartani egészségedet, ne dobáld a bejárati ajtót. A bejárati ajtók megfelelő helyen való beszerzésével nagyban csökkenthető a termelés ökológiai lábnyoma, mivel számos kereskedő kínál jó minőségű, fenntarthatósági szempontból kívánatos anyagból készült termékeket.